Slider-awards

WONINGTEXTIEL

Gordijnen en vitrages

Schone gordijnen en vitrages vormen een belangrijk onderdeel van een goed verzorgd interieur. Graag helpen wij u bij het vaak lastige onderhoud ervan en adviseren wij u over de wijze waarop u deze raambekleding langer mooi en fris kunt houden.Mede omdat gordijnen en vitrages vaak boven de centrale verwarming hangen vangen zij relatief veel vuil en stof op. Daaronder ook huismijt en andere potentiële ziekteverwekkers. Tóch neemt lang niet iedereen de moeite om bij de periodieke schoonmaak de raambekleding eens goed onder handen te nemen. Vaak wordt volstaan met stofzuigen of uitkloppen van de overgordijnen en het wassen van de vitrages in de machine thuis. Beslist geen aantrekkelijk werkje en bovendien niet vrij van risico’s van krimp of beschadiging.
In het bijzonder het reinigen van overgordijnen kan beter aan de specialist worden overgelaten. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het reinigen van vaak kwetsbare overgordijnen. Afhankelijk van de soort textiel, de verving en dergelijke worden ze deskundig gereinigd. Kleurstoffen kunnen door externe invloeden aangetast zijn wat vooraf niet zichtbaar is. Bij het reinigen bestaat in sommige gevallen het risico dat losse kleurstof dan wegspoelt. Maar in vrijwel alle gevallen mag u erop rekenen dat u frisse raambekleding terugontvangt die er weer lange tijd schoon en verzorgd uitziet. Regelmatig reinigen, met bijbehorende versteviging verlengt de levensduur van uw gordijnen. Herinnert u zich nog hoe mooi uw gordijnen bij aanschaf waren?
Ook de verzorging van de vitrages willen wij graag van u overnemen. Dat kan eventueel binnen zeer korte tijd, zodat u niet onnodig zonder behoeft te zitten. Het reinigen gebeurt in een professionele machine met een grote trommel. Daardoor worden gordijnen beter gereinigd en ontstaat minder kreuk. Voor een stralend resultaat wordt optisch wit aan het waswater toegevoegd. Het overnemen van de zorg voor uw gordijnen en vitrages is niet alleen erg gemakkelijk; het is ook een garantie voor veilige, probleemloze reiniging met het best haalbare resultaat.
Desgewenst kunt u uw gordijnen ook via ons bedrijf brandwerend laten maken, om het risico van schade bij brand te beperken. Vraag daarvoor vrijblijvend onze offerte.

Bank- & stoelhoezen

Weet u hoe schoon uw bank- en/of stoelhoezen zijn? Een regelmatige reiniging hiervan zorgt dat bacterieën zich niet kunnen verspreiden en de materiaal beter van kwaliteit blijven. Zo kunt u langer en gezonder genieten van uw bank en stoelen. Buiten reinigen kunnen wij deze ook waterafstotend en vuilwerend maken.

Vloerkleden en tapijten

Naast de verzorging van uw textiel kunt u bij ons bedrijf ook terecht voor het reinigen van uw vloerkleden of tapijten. Gezien de specifieke eisen aan kennis en apparatuur werken wij samen met een gespecialiseerde partner. Dit bedrijf verwijdert met speciale apparatuur alle stof, zand en gruis uit de artikelen alvorens deze via een speciaal procédé, deels handmatig en deels machinaal, te reinigen. Na afloop van de reiniging worden alle stukken met zorg gedroogd in een speciale droogkamer en eventueel nabehandeld. U zult versteld staan van het resultaat.

STOMERIJ APP

FACEBOOK

NETEX-LID