Slider-awards

SPECIALE KLEDING

Bruidskleding

Wat doet de bruid, nadat de muziek van het trouwfeest verstomd is, met haar exclusieve, dure bruidsjurk? Ook de mooiste dag laat immers zijn sporen na op het voorheen smetteloze textiel. Zelf wassen is echt geen optie, gezien de doorgaans kwetsbare stof en de manier waarop daarop, vaak eveneens zeer kwetsbare, applicaties zijn aangebracht. Bij onze stomerij is bruidskleding echter in goede handen. Een combinatie van vakkennis en een professionele uitrusting stellen ons in staat de kleding (misschien wel de duurste die u ooit koopt!) tot in de puntjes te verzorgen. Desgewenst kunt u ook accessoires zoals de hoed, schoenen en eventuele kleding van bruidsmeisjes en bruidsjonkers door ons laten reinigen als herinnering voor later. Ook het kostuum van de bruidegom reinigen wij graag voor u.

Diverse

Graag reinigen wij naast uw gewone kleding, ook bijvoorbeeld uw skikleding. Maar ook veel ander textiel wordt door ons met veel zorg, en vooral terzake kundig gereinigd. Bijvoorbeeld slaapzakken en tuinstoelkussens, hoezen en bekleding van meubelen, spreien, hoezen van waterbedden et cetera.
Het is verstandig zomer- en winterkleding te laten reinigen voordat deze voor langere tijd de kast ingaat. Daardoor blijven ze langer mooi en geschikt voor gebruik. Het is bovendien hygiënischer. Aanwezige vervuiling gaat na verloop van tijd vaster in de kleding zitten, met het risico dat op den duur vergeling ontstaat. Seizoensgebonden artikelen zoals skikleding, slaapzakken en tuinstoelkussens dienen van tijd tot tijd gereinigd te worden; liefst voor ze worden opgeborgen. Vaak behoeven deze artikelen een speciale behandeling en kunnen ze niet risicoloos in de wasmachine worden gereinigd. Ons bedrijf weet er alles van en wil de reiniging graag voor u verzorgen.
Minder seizoengebonden artikelen zijn bijvoorbeeld de bekleding van stoelen en bankstellen of hoezen om stoelen, bankstellen en waterbedden. Misschien is de “grote schoonmaak” niet zo populair meer, tóch is het raadzaam deze artikelen regelmatig professioneel te laten reinigen. Niet alleen zetten stof, tabaksrook en huismijt zich vast in het materiaal, het wordt ook vuil en geplet door het dagelijkse gebruik. Vooral op lichte bekleding is dat goed merkbaar

Leer, Nappa en Suède

Kleding die geheel of gedeeltelijk bestaat uit materialen zoals leer, nappa en suède is erg populair en doorgaans niet goedkoop. Haalt u daarom het optimale uit uw investering door deze goed te laten onderhouden. Omdat geen enkele huid hetzelfde is, bestaan er vaak grote kwaliteitsverschillen tussen de gebruikte leersoorten. Omdat dit speciale eisen stelt aan het proces van reinigen en afwerken besteden wij het onderhoud van deze materialen uit aan een gespeciali­seerde partner. Deze beoordeelt in hoeverre het materiaal veilig gereinigd kan worden en overlegt tevoren over eventuele risico’s. Ook wordt de kleding nagekeken op eventuele kleine schades die, eveneens in overleg, meestal hersteld kunnen worden. Ook hier geldt dat wij alleen de beste kwaliteit voor onze klanten accepteren.

STOMERIJ APP

FACEBOOK

NETEX-LID