Slider-awards

OVER ONS

De Roosendaalse Stomerij is al meer dan 15 jaar een begrip in Roosendaal.
Ik, Okke Lemmens, heb mijn hele leven al in diverse andere stomerijen gewerkt, en zodoende veel ervaring op gedaan. De liefde voor dit vak zat er al vroeg in, mijn vader, Antoine Lemmens, had ook altijd een stomerij en wassalon in Roosendaal.
Na zoveel jaar staan wij nog steeds voor kwaliteit en goede service. Voor elke klant telkens weer. Zo halen en brengen wij uw kleding graag. U kunt op deze site een overzicht vinden van onze producten, en een afspraak maken om uw kleding te laten halen en brengen.
Uit recent onderzoek blijkt dat De Roosendaalse Stomerij tot de top 10 stomerijen van Nederland behoort. Daarnaast staan wij ook in de top 100 van de beste stomerijen ter wereld. Een erg leuk compliment, wat ons natuurlijk erg motiveert om steeds weer de kwaliteit te leveren waar we trots op zijn.
De textielreiniging branche organisatie NETEX organiseert jaarlijkse bijeenkomsten waarbij ze telkens weer de "Beste stomerij van Nederland" benoemen. Deze nominatie komt tot stand door middel van verschillende testen en controles en bekijken ze elk jaar opnieuw weer naar hoge kwaliteit, duurzaamheid en innovativiteit.

Prijzen die wij onlangs in ontvangst mochten nemen zijn :
2013 NETEX Nederlandse Beste Stomerij , 6e plaats
2014 NETEX Nederlandse Beste Stomerij , 11e plaats
2015 NETEX Nederlandse Beste Stomerij , 2de plaats
2016 NETEX Nederlandse Beste Stomerij , 4e plaats
2017 CINET Vermelding in top 100 beste stomerij Wereldwijd
CINET is een globale en overkoepelende branche organisatie in textielreiniging.

OverOns

STOMERIJ APP

FACEBOOK

NETEX-LID