Zakelijke diensten


Bedrijfskleding


Aantrekkelijke, goed verzorgde bedrijfskleding is een visitekaartje voor grote en kleine bedrijven en andere organisaties. Personeel in de horeca, winkels, banken, tandartspraktijken, taxi- en begrafenis­ondernemingen, service­verlenende diensten en op vele andere plaatsen wordt steeds vaker uitgerust met representatieve kleding, al dan niet in de eigen huisstijl.

Dit gebeurt met als doel meer uniformiteit en professionaliteit uit te stralen, maar ook bijvoorbeeld vanwege de strengere regelgeving, vooral op het gebied van hygiëne.

Grote bedrijven besteden de verzorging van de kleding van hun personeel al sinds jaar en dag uit aan de professionele textielverzorger. De laatste jaren komen daar steeds meer kleinere bedrijven bij, ook waneer ze slechts enkele medewerkers tellen.

Als stomerij verzorgen wij vanzelfsprekend de vaak vrij kwetsbare corporate fashion, voor representatieve functies. Maar ook de hygiënische verzorging van te wassen bedrijfskleding nemen wij graag van u over. Een hele zorg minder dus en meer tijd voor uw kernac­tiviteiten!


Gordijnen


Het reinigen van overgordijnen is specialistenwerk, vanwege het risico van krimp en vervorming, zelfs bij de duurste materialen. Als specialist in het reinigen en verzorgen van kwetsbare textielmaterialen is onze stomerij bij uitstek de partij om deze activiteit aan uit te besteden. U kunt er dan van verzekerd zijn dat u ze weer als nieuw terugontvangt.

Op uw verzoek halen wij de gordijnen bij u op en hangen ze ook weer netjes op hun plaats terug. Eventuele kleine schades worden door ons zorgvuldig gerepareerd. Desgewenst kunt u met ons afspraken maken over het periodieke onderhoud van uw gordijnen, zodat u zelf geen onderhoudsplan behoeft bij te houden. Wij nemen tijdig contact met u op wanneer het weer tijd wordt om de gordijnen te verzorgen.


Brandwerend maken


Doordat wij samenwerken met een gespecialiseerd bedrijf kunnen wij uw gordijnen laten behandelen om deze vlamwerend maken. Vooral gezien de steeds hogere veiligheidseisen voor horecabedrijven en andere publieke ruimten is het vlamwerend maken van gordijnen en ander hangend textiel, zoals gobelins et cetera steeds vaker voorgeschreven. Informeer naar de mogelijkheden en de kosten.


Speciale reiniging voor bedrijven


Voor het verzorgen van sommige producten denkt u misschien niet meteen aan de stomerij. Wat dacht u bijvoorbeeld van vlaggen? Deze worden vaak vooral door de lucht vervuild en bevatten olie, roet et cetera. Deze zetten zich vast in de kunststofvezels waarvan de vlaggen meestal zijn gemaakt en kunnen niet of nauwelijks met een gewone wasmachine worden verwijderd. Ook allerlei andere producten, die soms specifiek in bepaalde bedrijfstakken worden gebruikt, kunnen wij vaak reinigen. Heeft u producten waarvan u denkt dat ze met onze specialistische apparatuur en know how te reinigen zijn, aarzel dan niet even contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.