Stomerij Roosendaal

 Stomerij Roosendaal? Dan bent u bij de Roosendaalse Stomerij aan het juiste adres!

KWALITEIT, onze kracht!


Stomerij Roosendaal? De Roosendaalse Stomerij is al meer dan 12 jaar een begrip in Roosendaal. Wij staan voor kwaliteit en goede service. Zo halen en brengen wij uw kleding graag. U kunt op deze site een overzicht vinden van onze producten, en een afspraak maken om uw kleding te laten brengen en halen.

Wij zijn een familiebedrijf, en Okke Lemmens, de huidige eigenaar is er zelfs geboren! Okke heeft in het verleden in diverse andere stomerijen gewerkt, en zodoende veel ervaring op gedaan.

Uit recent onderzoek blijkt dat De Roosendaalse Stomerij tot de top 10 stomerijen van Nederland behoort. Een erg leuk compliment, wat ons natuurlijk erg motiveert om steeds weer de kwaliteit te leveren waar we trots op zijn.

Wat gebeurt er met uw kleding of ander textiel tussen het moment dat deze bij ons binnenkomt en u deze weer fris verzorgd terugontvangt? We beginnen met het nakijken en labelen van uw kledingstuk, daarna wordt het gesorteerd en voor behandeld. Daarna wordt het door middel van een speciaal computergestuurd reinigingsmachine veilig gereinigd, en daarna gedroogd en na behandeld. Dan is het tijd voor de afwerking en de laatste stap is de controle en de uitgave.

Stomerij Roosendaal

Openingstijden van stomerij Roosendaal

Maandag 8.30 – 18.00
Dinsdag 8.30 – 18.00
Woensdag 8.30 – 18.00
Donderdag 8.30 – 18.00
Vrijdag 8.30 – 18.00
Zaterdag 9.00 – 12.00
Zondag Gesloten

Contact

HAAL-, en brengservice


Met onze haal- en brengservice proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U kunt via deze site doorgeven wat u wilt laten reinigen, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

STOMEN, hoe werkt het?


Wat gebeurt er precies met uw kleding als u het bij ons brengt? Op de volgende pagina hebben wij alles op een rijtje gezet.

Lees meer

GORDIJNEN, en tapijten


Wat niet iedereen weet is dat gordijnen en tapijten ook door ons gereinigd kunnen worden. Onze specialiteit!

Bekijk onze prijslijst voor de actuele prijzen van deze en andere diensten.
Prijslijst